Deník N – rozumět lépe světu

Deník N

Pospíšil navzdory kauze Dozimetr zůstává na kandidátce Spolu, na protest ji opouští jeho kolegyně

Jiří Pospíšil (TOP 09) zůstává dvojkou pražské kandidátky Spolu. Foto: Adam Hecl, Deník N
Jiří Pospíšil (TOP 09) zůstává dvojkou pražské kandidátky Spolu. Foto: Adam Hecl, Deník N

Šéf pražské TOP 09 a europoslanec Jiří Pospíšil i přes spojení svého jména s některými aktéry kauzy Dozimetr zůstane jako dvojka kandidátky Spolu v komunálních volbách. Na protest kandidátní listinu opouští členka předsednictva TOP 09 v Praze Naděžda Priečinská.

Tento text pro vás načetl robotický hlas. Pokud najdete chybu ve výslovnosti, dejte nám prosím vědět. Audioverze článků můžete poslouchat v rámci klubového předplatného. Plné znění audioverzí článků je dostupné pouze pro předplatitele Klubu N. Upgradujte své předplatné. Plné znění audioverzí článků je dostupné pouze pro předplatitele Klubu N. Předplaťte si ho také.

„Od vypuknutí kauzy Dozimetr, která má žel přesah také do TOP 09, jsem považovala za samozřejmé, že kdokoliv, na koho dopadne byť jen stín jakékoliv spojitosti s touto kauzou, vyvodí svoji politickou zodpovědnost. To by mělo být přirozené očekávání od strany, kde fungují zdravé očištěné mechanismy,“ napsala včera zastupitelka Prahy 5 Priečinská v e-mailu pražskému výboru TOP 09.

„Našemu krajskému manažerovi jsem zaslala oficiální sdělení o tom, že

Tento článek je exkluzivním obsahem pro předplatitele Deníku N.

Kauza Dozimetr

Komunální volby

Praha

Česko

V tomto okamžiku nejčtenější