Deník N – rozumět lépe světu

Deník N

Tak nám oživili prezidenta. Ujistil svět, jak moc je mimo, a za pár dní bude zase v limbu

Prezident Miloš Zeman (11. května 2022). Foto: ČTK
Prezident Miloš Zeman (11. května 2022). Foto: ČTK

Glosa Jana Wirnitzera: Je užitečné, že Miloš Zeman, nastřelený očividně více injekcemi než všechny děti ze stanice Zoo dohromady, všem připomněl, že je stále Milošem Zemanem. Vybral si pro to svůj oblíbený útok proti inkluzi, který opakuje častěji než „vtip“ o Claudii Schifferové. Díky, ale žádný strach, nezapomněli bychom ani tak.

Tento text pro vás načetl robotický hlas. Pokud najdete chybu ve výslovnosti, dejte nám prosím vědět. Audioverze článků můžete poslouchat v rámci klubového předplatného. Plné znění audioverzí článků je dostupné pouze pro předplatitele Klubu N. Upgradujte své předplatné. Plné znění audioverzí článků je dostupné pouze pro předplatitele Klubu N. Předplaťte si ho také.

Ještě před pár dny byl na Miloše Zemana žalostný pohled.

Považte: Musel se připravit na odvolání Aleše Opaty z pozice náčelníka generálního štábu (jeden podpis), jmenování Karla Řehky tamtéž (druhý podpis), jeho povýšení, pro případ, že vláda toto povýšení za týden navrhne (třetí podpis), jmenování dalšího generála, nové soudkyně a nového rektora (čtvrtý, pátý a šestý podpis) a celá jedna schůzka.

Hrad to vyjmenoval jako souhrn bodů „náročného programu“, kvůli kterému se prezident

Tento článek je exkluzivním obsahem pro předplatitele Deníku N.

Glosa

Miloš Zeman

Česko, Komentáře

V tomto okamžiku nejčtenější