Bistro N: Mexická polévka z trojplechovčí, co je výborná, když je člověk nemocný
„Velikou výhodou tohoto receptu je, jak už název napovídá, že je velmi rychlý. Jsou v něm ingredience, se kterými není žádná práce, tudíž se po uvaření můžete zase vrátit k tomu, co jste dělali předtím, třeba k jiné práci,“ říká redaktor Adam Hecl.
Na konceptu polévek se mi líbí, že mám prostě hromadu více či méně husté tekutiny, kterou kdykoliv dám do ledničky a pak zase vytáhnu, dám na sporák, a vždycky chutná dobře. Zvlášť když jsem nemocný, dělám si právě mexickou polévku z trojplechovčí.
Když jsem ještě bydlel s rodiči, říkali jsme jí ale jinak. Ten název je sice vtipný, ale zároveň trochu nechutný. Řekněme, že to souvisí s vlastností této pálivé polévky: A tudíž, že vám spolehlivě pročistí nosní dutiny.
Velikou výhodou tohoto receptu je, jak už název napovídá, že je velmi rychlý. Samozřejmě