Deník N – rozumět lépe světu

Deník N

Dámské botasky na jaro: Jaké budou letos trendy?

Květinové vzory na vašich teniskách budou perfektním doplňkem jarního outfitu, nemyslíte?
Květinové vzory na vašich teniskách budou perfektním doplňkem jarního outfitu, nemyslíte?

S vyššími jarními teplotami přichází také čas na přezutí. Co dát v letošní sezóně šanci také botaskám? Perfektní konstrukce, zajímavé barevné kombinace, vzory i design a hlavně celodenní pohodlí. Nezní to lákavě? Pokud stále nevíte, po jakých botách sáhnout, mrkněte na výběr odborníků z Rieker-eshop.cz. Tak ve kterých si užijete každý krok?

Botasky jsou svou univerzálností jedním z nejoblíbenějších typů obuvi. Tento název je již po dlouhá léta zažitý pro tenisky různého druhu, avšak jejich princip je pořád stejný – přinést maximální pohodlí. Za poslední dekády se ale design botasek posunul opět o kus dál. A když k tomu přidáte funkčnost, získáte dámské boty, které obujete nejen na jaře.

Nebojte se vzorů aneb konec nudných botasek

Přestože mezi hlavní barevné trendy roku 2022 patří zejména pastelové barvy, neznamená to, že se musíte spokojit pouze s nimi. Dejte světu najevo svou jedinečnost a sáhněte po extravagantnějších vzorech, třeba těch květinových. Kdy jindy obujete dámské botasky podobného typu než právě na jaře?

Barevné tenisky přináší radost nejen pro vás, ale i pro širé okolí. Pokud toužíte po pohledech kolemjdoucích a pochvalách od vašich kolegů, právě jste našli své nové favority. Pestrá škála vzorů a použitých prvků na teniskách Rieker vám přináší opravdu široké možnosti. Rozzářit každý outfit i každý den nikdy nebylo snazší.

Květinové vzory na vašich teniskách budou perfektním doplňkem jarního outfitu, nemyslíte?

Ti, kteří raději volí jednoduché kombinace a neutrální barvy, nejsou ale rozhodně nudní! I dámské bílé botasky díky své decentnosti dokážou udělat rozdíl. Chce to jenom najít ten správný pár. Stejným způsobem nelze zatracovat například i černé botasky. Zmíněné barevné varianty naopak můžete vytáhnout z botníku bez problémů i ke slavnostnějším příležitostem, například dámské kotníkové botasky sladíte perfektně i k formálnějším kalhotám nebo šatům.

Dámské sportovní botasky – opravdu jen na sport?

To tedy určitě ne! Dámské sportovní botasky obujete i jinam než na svižnou procházku do přírody. V dnešní době je na trhu k dostání design obuvi pro volnočasové aktivity, který vás potěší svou komplexností. Elegantní šněrování, decentní ozdobné prvky a nebo čistý minimalismus – na výběr je toho opravdu hodně. A boty Rieker obujete při skutečně velkém množství příležitostí. Záleží, jestli si troufnete na kombinaci formálních a neformálních prvků.

Sportovní tenisky na jaro nakoupí na Rieker-eshop.cz i zarytí sportovci. Zda jim dáte šanci jenom v posilovně, nebo během celého dne, už je pouze na vás. Dnešní doba však neklade hranice žádnému outfitu. Tak zavažte botasky a odvažte se!

A v případě, že hledáte kompromis mezi sportovní obuví a teniskami, neváhejte prozkoumat také kategorie botasky na klínku nebo botasky na platformě. Ty vám zajistí doslova vyšší komfort.

Streetwearové botasky pro všechny věkové kategorie

Dámské kožené botasky nejsou ideální volbou do vyšších teplot. Stejně tak zas neobujete některé letní botasky na začátku jara, kdy mráz ráno ještě trochu štípe. To jsou však jediné hranice, které vám vaše boty mohou klást. Některé botasky byly v minulosti vyráběny čistě jako obuv pro skateboarding nebo jiné sporty podobného druhu. Dnes už se ale prolínají napříč všemi subkulturami i módními styly.

Bílé botasky a trochu odvážnosti k tomu. Vystupte z řady v obuvi Rieker!

Příkladem může být dámská obuv Rieker na obrázku výše. Je jasné, že tento styl obuvi není pro každého a je nutné si k němu najít cestu. To podstatné však zůstává – nemusí se za ně stydět nadšenec do různého odvětví módy i každého věku. Udávat trendy není jednoduché, tak buďte průkopníkem právě vy!

Pokud máte připomínku nebo jste našli chybu, napište na editori@denikn.cz.

Inzerce

V tomto okamžiku nejčtenější