Deník N – rozumět lépe světu

Deník N

Americký deník: Mami, tahle je pansexuální a toho mám oslovovat oni

Dnešní mladí lidé budou mít z hlediska vlastní sexuální identity jiné dospívání, než jaké měli jejich rodiče. Foto: Tim Mossholder, Unsplash
Dnešní mladí lidé budou mít z hlediska vlastní sexuální identity jiné dospívání, než jaké měli jejich rodiče. Foto: Tim Mossholder, Unsplash

Sexuální identitu si člověk nevybírá, tu si uvědomuje. Vědí to dobře všichni, kdo se pro tu svoji většinovou nikdy nemuseli rozhodovat a prostě ji tak měli. Přesto o ni Američané stále vedou bitvy – a nejen Američané.

Tento text pro vás načetl robotický hlas. Pokud najdete chybu ve výslovnosti, dejte nám prosím vědět. Audioverze článků můžete poslouchat v rámci klubového předplatného. Plné znění audioverzí článků je dostupné pouze pro předplatitele Klubu N. Upgradujte své předplatné. Plné znění audioverzí článků je dostupné pouze pro předplatitele Klubu N. Předplaťte si ho také.

Jen co jsme se vloni v červenci přistěhovali do Ameriky, poslali jsme děti na příměstský tábor. Mělo to mít dvě výhody: kluci si před nástupem do školy občerství angličtinu a my se z nich v prázdném domě, který potřeboval ze všeho nejdřív zařídit, nezblázníme.

Hned po prvním dni bylo jasné, že náš nejstarší syn dostal sexuální výuku v intenzitě, o jaké by se mu v Česku nejspíš ani nesnilo.

„Takže mami. U nás na táboře je každý

Tento článek je exkluzivním obsahem pro předplatitele Deníku N.

Americký deník

LGBTQ

Lidská práva

USA

Svět

V tomto okamžiku nejčtenější