Deník N – rozumět lépe světu

Deník N

Studio N: Případ Miloslavov. Proč si neumíme poradit se šikanou?

Šikana. Foto: Unsplash
Šikana. Foto: Unsplash

Ve slovenském Miloslavově parta adolescentů včetně dívek násilím opila, do krve zbila a následně svlékla donaha dvanáctileté děvče. Další děti si všechno nahrávaly na mobilní telefony a záběry sdílely na sociální sítě. Případ vzbudil velké pohoršení nejen na Slovensku, i u nás se mu dostalo mohutného mediálního pokrytí. „Pokud tento otřesný čin nemá zůstat jen bulvární senzací, musíme ho vzít jako varování a upozornění na rozsáhlý a do značné míry neřešený problém. Pokud se jím nebudeme včas zabývat, stane se dříve nebo později podobná věc i u nás,“ říká instruktor sebeobrany a právník Pavel Houdek, který je hostem Studia N.

Nové epizody Studia N najdete každý všední den odpoledne na našem webu a v podcastových aplikacích Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts a dalších. Sledovat nás můžete také na Instagramu.

Sdělení sponzora podcastu: S Investownem se můžete podílet na ziscích z nemovitostí i bez milionů na účtu. Vyzkoušejte mikroinvestování do nemovitostí a připojte se k 30 000 spokojených zákazníků.

Pokud máte připomínku nebo jste našli chybu, napište na editori@denikn.cz.

Studio N

Česko, Podcast Studio N

V tomto okamžiku nejčtenější