Deník N – rozumět lépe světu

Deník N

Babiš mladší se vrátil do Ženevy, knihu nepíše. Ve zlém se rozešel i s novinářem, který mu dal peníze a sehnal byt

Andrej Babiš mladší spolu s filmařem Vítem Klusákem zasáhl do kampaně hnutí ANO. Foto: Ludvík Hradilek, Deník N
Andrej Babiš mladší spolu s filmařem Vítem Klusákem zasáhl do kampaně hnutí ANO. Foto: Ludvík Hradilek, Deník N

Premiérův syn Andrej Babiš mladší, který před volbami aktivně zasáhl do kampaně, se vrátil zpátky do Ženevy. Vysvětluje to svou finanční situací. Zároveň se zkomplikovaly projekty, které měl v Česku před volbami dohodnuté – jak práce na knize s novinářem Pavlem Šafrem, tak i film, na kterém spolupracuje s dokumentaristou Vítem Klusákem.

Tento text pro vás načetl robotický hlas. Pokud najdete chybu ve výslovnosti, dejte nám prosím vědět. Audioverze článků můžete poslouchat v rámci klubového předplatného. Plné znění audioverzí článků je dostupné pouze pro předplatitele Klubu N. Upgradujte své předplatné. Plné znění audioverzí článků je dostupné pouze pro předplatitele Klubu N. Předplaťte si ho také.

Ještě krátce po volbách Babiš mladší na sociálních sítích slavil prohru svého otce, který se svým hnutím ANO zamířil do opozice. V poslední době jsou však jeho příspěvky na sociálních sítích málo srozumitelné a často obsahují i velmi vulgární výpady vůči jeho někdejším podporovatelům i proti Česku jako takovému.

Nyní už v Česku nepobývá – vrátil se zpět do Švýcarska, kde žije i jeho matka. „Protože je to u vás na ho*no. Nemám prachy na

Tento článek je exkluzivním obsahem pro předplatitele Deníku N.

Andrej Babiš

Česko

V tomto okamžiku nejčtenější