Deník N – rozumět lépe světu

Deník N

Netradiční vánoční dárek pro kamarádku?

Vánoce jsou skoro za dveřmi, až budu mít o víkendu trochu volného času, tak vyberu dárky pro rodinu a pokud zbyde ještě nějaký čas a možná i fantazie, tak vymyslím i nějaký ten dárek pro kamarádku… Tak takhle to má asi většina z nás. Nechcete na to jít tentokrát jinak a vymyslet opravdu originální vánoční dárek pro kamarádku?

Pokud se vám nechce přemýšlet, protože by dumání nad netradičním dárkem mohlo zabrat i několik hodin, máme pro vás tip na vánoční dárek pro kamarádku, který vyrazí dech nejen jí, ale i všem lidem, kteří u otevírání tohoto netradičního dárku budou.

A co to je? Je to originální Damboxeo Truhla se zámečkem od Manboxeo.cz. Precizně zpracovaná dřevěná dárková Truhla pro ženu plná unikátních a originálních produktů. Truhla, k jejímuž otevření potřebuje obdarovaná trochu důvtipu, trpělivosti nebo síly. Už je vám to jasné? Ano! Zámek Damboxeo Truhly půjde otevřít pouze po vyluštění záludné šifry nebo pomocí přiložené pilky.

Velký výběr prémiových obsahů

Na Manboxeo.cz najdete více než 60 prémiových obsahů Damboxeo Truhel. Pro milovnici Baileys, gurmánku, kafařku, čajařku, Truhlu plnou Prosecca, vína, čokolády, sladkostí, kosmetiky a další. Stačí si jen vybrat ten správný obsah, který vaše kamarádka nejvíce ocení. A pokud vybíráte dárek na poslední chvíli, Damboxeo Truhly jsou vždy skladem, takže můžete počítat s rychlým dodáním do druhého pracovního dne.

Jaký vánoční dárek pro kamarádku vybrat?

Má vaše kamarádka ráda kafe? Ne? A co třeba víno? Také ne?! A není vaše kamarádka fanouškem některého seriálu nebo filmu? Ano? Tak přesně pro ni jsme připravili nové Damboxeo Truhly pro fanynky filmů a seriálu.

Třeba v Truhle pro fanynku Harryho Pottera najdete spoustu licencovaných produktů – hřejivou šálu v barvách Nebelvíru, powerbanku ve tvaru Hagrida, měkký polštář se sovou Hedvikou, obří keramický hrnek s reliéfem Příčné ulice nebo zápisník s nástupištěm 9 a ¾. Ale to není vše! Kromě toho je tato magická Truhla plná neobyčejných pochutin, díky kterým si tuhle Truhlu vaše kamarádka vychutná ještě víc.

Tak nezapomeňte

Až vám budete příště vybírat vánoční dárek pro nejlepší kamarádku nebo kamarádku z práce, zapamatujte si Damboxeo dárkové Truhly pro ženy od Manboxeo.cz.

Manboxeo.cz – Prémiové produkty. Originální balení. Zážitek pro všechny.

 

Pokud máte připomínku nebo jste našli chybu, napište na editori@denikn.cz.

Inzerce

V tomto okamžiku nejčtenější