Deník N – rozumět lépe světu

Deník N

„Některé věci se neodpouštějí.“ Andrej Babiš mladší podá trestní oznámení na svého otce

Premiérův syn chystá trestní oznámení na svého otce Andreje Babiše. Foto: Ludvík Hradilek, Deník N
Premiérův syn chystá trestní oznámení na svého otce Andreje Babiše. Foto: Ludvík Hradilek, Deník N

Andrej Babiš mladší řekl Deníku N, že podá trestní oznámení na svého otce. Viní ho z toho, že jej nechal odvézt na Krym a zatáhl do kauzy údajně podvodného získání dotace na farmu Čapí hnízdo. „Byly vůči mně spáchány trestné činy. Můj otec by měl nést zodpovědnost před soudem za to, co si vůči mně dovolil,“ sdělil Babiš mladší Deníku N. „Jsem rozhodnut podat na otce trestní oznámení,“ dodal.

Tento text pro vás načetl robotický hlas. Pokud najdete chybu ve výslovnosti, dejte nám prosím vědět. Audioverze článků můžete poslouchat v rámci klubového předplatného. Plné znění audioverzí článků je dostupné pouze pro předplatitele Klubu N. Upgradujte své předplatné. Plné znění audioverzí článků je dostupné pouze pro předplatitele Klubu N. Předplaťte si ho také.

Premiérův syn z prvního manželství Andrej Babiš chce, aby se jeho otec před soudem zodpovídal za kroky, které vůči němu činil v souvislosti s jeho údajným zavlečením na Ruskem okupovaný Krym, a také za to, že z něj udělal aktéra kauzy Čapí hnízdo.

„Některé věci, které mi udělal, se neodpouštějí,“ řekl dnes Andrej Babiš mladší v rozhovoru s Deníkem N. „Vyčítám mu hlavně

Tento článek je exkluzivním obsahem pro předplatitele Deníku N.

Andrej Babiš

Kauza Čapí hnízdo

Česko

V tomto okamžiku nejčtenější