Deník N – rozumět lépe světu

Deník N

Co s volným časem na místě, kde to neznáte? Portál SkvěléČesko.cz vám s tím pomůže!

Krkonoše, Špindlerův mlýn, Labská přehrada, Yellou point, přemostění, lanová dráha ve výšce 37 metrů nad přehradou
Krkonoše, Špindlerův mlýn, Labská přehrada, Yellou point, přemostění, lanová dráha ve výšce 37 metrů nad přehradou

Už žádné volání a složité hledání na internetu. Na portálu SkvěléČesko.cz najdete, vyberete a snadno zakoupíte vstupenky na více než tisícovku volnočasových aktivit. Pomocí QR kódu na vstupence se prokážete i u toho nejmenšího poskytovatele aktivity, kterého byste jinak nenalezli ‘‘ani na mapě‘‘. Inspirujte se několika tipy na netradiční zážitky!

Jak to funguje? Na portálu SkvěléČesko.cz vyberete lokalitu a termín, kdy máte čas. Můžete si také pomocí filtru zvolit, zda chcete venkovní či vnitřní zábavu, pro jednotlivce, děti nebo skupiny. Pak už si stačí vybírat z mnoha aktuálně dostupných aktivit určených přímo pro vás. Pokud se však z jakéhokoliv důvodu nebudete moci na aktivitu dostavit. Nevadí. Naprostá většina provozovatelů umožňuje rezervaci flexibilně měnit či dokonce zrušit. Nemusíte mít strach ani o své peníze, po zrušení rezervace vám je portál obratem vrátí zpět. Jednoduché vyhledávání a rezervace volnočasových aktivit šetří váš čas a navíc se vyhnete frontám u pokladen. U vybraných poskytovatelů vás totiž turniket pomocí QR vstupenky pustí, aniž byste museli čekat.

Největší zastoupení mají na platformě zážitkové aktivity, kterých je aktuálně v nabídce asi 400, dále si návštěvníci mohou vybírat ze zhruba 300 sportovních, 250 vzdělávacích a kulturních akcí a přibližně 150 skupinových her. Na portálu SkvěléČesko.cz jsou také zastoupeny wellness služby i široká škála půjčoven nejrůznějšího sportovního vybavení – od kolečkových bruslí, přes koloběžky, kola a elektrokola až po paddleboardy, lodě a další vybavení pro vodáky.

Vybíráme několik netradičních zážitků na léto:

Vezměte děti několik kilometrů za Prahu do Farmarku Soběhrdy. Farmapark totiž není tradiční zoo. V Soběhrdech si můžete zvířata pohladit, nakrmit a poznat je tak v jejich přirozeném prostředí. Pokud však dáváte přednost akčnější zábavě, určitě si zajděte zahrát paintball do Benešova. Na výběr máte 6 odlišných hřišť, takže si na své přijdou zkušení hráči i děti. Junior paintball určený pro děti od 5 do 14 let je díky několika prvkům bezpečnosti uzpůsoben pro maximální zábavu dětí a minimální obavy maminek. Celkový zážitek umocní skutečnost, že se celá hra nachází v bývalém areálu vojenské základny s bunkry, zákopy a vojenskou technikou.

V okolí Špindlerova Mlýna naleznete krásné přírodní scenérie a malebné horské chaty a chalupy. Ten, kdo už má toulání po horách dost, může využít služeb  Adventure parku sportovní agentury Yellow point.  V každém netradičním balíčku na vás čeká nezapomenutelný zážitek. Například obří houpačka – jedna z nejvyšších v Evropě, zip line podél přehradní nádrže Labská a nakonec třeba sjezd na koloběžce ze Špindlerovy boudy do centra Špindlerova Mlýna.

Na SkvěléČesko.cz si můžete vybrat a zarezervovat volnočasové aktivity tam, kde to neznáte, nebo i ve vašem okolí! Vyzkoušejte, jak jednoduché to je!

 

 

Pokud máte připomínku nebo jste našli chybu, napište na editori@denikn.cz.

Inzerce

V tomto okamžiku nejčtenější