Deník N – rozumět lépe světu

Deník N

Firma pořádala Febiofest i jarmark pro SPD, Feničovi to vadilo. Teď spolupráce s Okamurovým hnutím skončila

Foto: stránky hnutí SPD
Foto: stránky hnutí SPD

Hnutí SPD chce v rámci předvolební kampaně pořádat trhy s velmi levnými potravinami od českých farmářů. Akci pro ně měla pořádat agentura Emurfilm Production, spolupráce obou subjektů ale skončila.

Poslední strana novin SPD vypadá jako leták plný slev, hnutí totiž láká voliče na velice levné potraviny, které plánuje prodávat v krajských městech po celé republice.

Města s žádostmi o zábory veřejného prostranství k předvolební akci obepisovala společnost Emurfilm Production.

Například v Pardubicích firma zabrala Pernštýnské náměstí, a to na 5. září. „Povolení má společnost Emurfilm Production, s. r. o., a vyřizuje to za ně a zároveň zodpovědnou osobou je Viktor Snížek,“ napsala Deníku N pracovnice odboru dopravy a životního prostředí Lenka Bochová. Podobně v Českých Budějovicích společnost ohlásila shromáždění na 12. září.

Mluvčí českobudějovického magistrátu Petr Ferebauer redakci napsal, že ve formuláři není akce hlášená jako jarmark, ale jako předvolební kampaň. Zmocněncem pro zábor prostranství je podle něj jednatel společnosti Emurfilm Productions.

Konec spolupráce s SPD

Emurfilm Production dělala zábory pro SPD i v dalších městech. Nyní ale spolupráce firmy s hnutím Tomia Okamury skončila. Důvodem může být fakt, že

Tento článek je exkluzivním obsahem pro předplatitele Deníku N.

Česko

V tomto okamžiku nejčtenější