Deník N – rozumět lépe světu

Deník N

Organizátoři zařídí dokumenty lidem z jiných okresů, lákalo arcibiskupství na Dukovu mši

Pražský arcibiskup Dominik Duka u Mariánského sloupu na Staroměstském náměstí. Foto: ČTK
Pražský arcibiskup Dominik Duka u Mariánského sloupu na Staroměstském náměstí. Foto: ČTK

Konzervativní katolické hnutí Hnutí pro život ve spolupráci s pražským arcibiskupstvím nabízelo, že lidem mimo okres zajistí možnost dorazit na Staroměstské náměstí, kde bude kardinál Dominik Duka celebrovat mši za nenarozené děti, jejich rodiče a zdravotnický personál. Vše vysvětluje tím, že z podporovatelů udělá organizátory.

Tento text pro vás načetl robotický hlas. Pokud najdete chybu ve výslovnosti, dejte nám prosím vědět. Audioverze článků můžete poslouchat v rámci klubového předplatného. Plné znění audioverzí článků je dostupné pouze pro předplatitele Klubu N. Upgradujte své předplatné. Plné znění audioverzí článků je dostupné pouze pro předplatitele Klubu N. Předplaťte si ho také.

Hnutí pro život ve spolupráci s Arcibiskupstvím pražským svolává na sobotu věřící na Staroměstské náměstí, kde má kardinál Duka celebrovat bohoslužbu za nenarozené děti, jejich rodiče a zdravotníky. Na oficiálních stránkách arcibiskupství přitom byla zveřejněná výzva, aby navzdory omezení pohybu osob dorazili i lidé z jiných okresů.

„Napište nám nejpozději do čtvrtka 25. 3., pokud byste rádi přijeli, ale jste z jiného okresu, abychom mohli

Tento článek je exkluzivním obsahem pro předplatitele Deníku N.

Covid-19

Náboženství

Česko

V tomto okamžiku nejčtenější