Deník N – rozumět lépe světu

Deník N

BIS v kauze ruského ovlivňování voleb ukázala na Bystroně z německé AfD.

Zůstala nám tu škodná, napsala manažerka Zásilkovny o lidech upozorňujících na tajení nakažených. Svědectví přibývají

Oslava Mikuláše v hradecké pobočce Zásilkovny. Foto: zdroj Deníku N
Oslava Mikuláše v hradecké pobočce Zásilkovny. Foto: zdroj Deníku N

Svědectví o porušování opatření proti šíření koronaviru v hradecké pobočce společnosti Zásilkovna přibývají. Redakci Deníku N po upozornění na situaci ve firmě kontaktovali další zaměstnanci, kteří zamlčování informací o nákaze v kanceláři potvrzují. Její vedoucí Karolína Hamplová ale situaci řešit nechce a pracovníky kritizující její kroky v interní komunikaci označuje za „škodnou“.

Tento text pro vás načetl robotický hlas. Pokud najdete chybu ve výslovnosti, dejte nám prosím vědět. Audioverze článků můžete poslouchat v rámci klubového předplatného. Plné znění audioverzí článků je dostupné pouze pro předplatitele Klubu N. Upgradujte své předplatné. Plné znění audioverzí článků je dostupné pouze pro předplatitele Klubu N. Předplaťte si ho také.

Deník N v první polovině týdne upozornil na svědectví zaměstnanců hradecké kanceláře přepravní společnosti Zásilkovna, podle nichž vedení nekontrolovalo protiepidemická opatření a neinformovalo ani ostatní zaměstnance o případech nákazy na pracovišti. Veřejně jako první promluvila pracovnice Petra Žižková, která se situaci předtím neúspěšně snažila řešit se svými nadřízenými.

Po zveřejnění příběhu se situace v hradecké kanceláři přiostřila. Vyplývá to z interní komunikace, kterou má Deník N k dispozici. Vedoucí zákaznického centra se nevybíravě vyjadřovala o zaměstnancích, kteří požadovali dodržování protiepidemických opatření.

„Ještě jedna či dvě škodné nám

Tento článek je exkluzivním obsahem pro předplatitele Deníku N.

TOP

Česko, Ekonomika

V tomto okamžiku nejčtenější