Deník N – rozumět lépe světu

Deník N

Konkurence se nebojíme, ale Soukup by měl přestat moderovat, aby to bylo fér, říkají jeho častí hosté

Jaromír Soukup. Foto: TV Barrandov
Jaromír Soukup. Foto: TV Barrandov

Ředitel TV Barrandov Jaromír Soukup včera v jednom ze svých pořadů ohlásil vznik nového politického hnutí. Zjišťovali jsme, jak se na jeho politické angažmá dívají politici, kteří se v jeho debatách objevovali nejčastěji. Zajímalo nás, zda budou i nadále chodit diskutovat do pořadů moderátora-politika.

Jaromír Soukup v posledních dvou letech spustil na televizi Barrandov hned několik pořadů, ve kterých se objevují zástupci politických stran. Nejčastěji si je zve do pořadů Duel Jaromíra Soukupa a Aréna Jaromíra Soukupa.

Rekordmanem v počtu návštěv zmíněných pořadů je Tomio Okamura. Celkově se některého z nich účastnil třiačtyřicetkrát. Kromě opakovaných účastí v Duelu Jaromíra Soukupa a Aréně Jaromíra Soukupa se předseda SPD objevil jednou i v „lifestylových“ Instinktech Jaromíra Soukupa a dvakrát v pořadu Bez cenzury. Předsedu SPD i šéfa klubu Radima Fialu, který se v pořadech objevil sedmkrát, jsme kontaktovali s žádostí o vyjádření, zda budou i nadále docházet do Soukupových pořadů. Doposud neodpověděli.

Okamura (SPD) 43
Faltýnek (ANO) 17
Babiš (ANO) 15
Vondráček (ANO) 13
Udženija (ODS) 10
Bartoš (Piráti) 10
Jurečka (KDU-ČSL) 10
Skopeček (ODS) 9
Pospíšil (TOP 09) 9
Hamáček (ČSSD) 8

Politici s nejvyšším počtem účastí v pořadech TV Barrandov (Aréna a Duel Jaromíra Soukupa).

Politici z SPD nejsou jedinými Soukupovými častými hosty. Alespoň osmkrát Barrandov navštívilo jedenáct českých politiků. Předseda poslanců klubu ANO Jaroslav Faltýnek je podle dostupných dat politikem s druhým nejvyšším počtem účastí na Barrandově. Celkem se zde objevil už sedmnáctkrát. Ohlášený vznik nové Soukupovy strany komentovat nechtěl. Dodal ovšem, že „do TV Barrandov

Tento článek je exkluzivním obsahem pro předplatitele Deníku N.

Jaromír Soukup

Česko

V tomto okamžiku nejčtenější