Deník N – rozumět lépe světu

Deník N

Studio N: Němci mají plán na očkování už od října. A my? My máme času dost

Studio N je zpravodajsko-publicistický podcast Deníku N. Aktuální témata, původní zprávy, komentáře. Moderuje Filip Titlbach.
Studio N je zpravodajsko-publicistický podcast Deníku N. Aktuální témata, původní zprávy, komentáře. Moderuje Filip Titlbach.

Už za necelé dva týdny by do Česka měly dorazit první vakcíny proti koronaviru. Nemocnice přitom ještě nezačaly zjišťovat, kteří zdravotníci se nechají očkovat. Jasné není ani to, jestli budou mít v první várce nárok na očkování i chronicky nemocní. Rozvoz vakcín se také zatím stále řeší, pojišťovny totiž ještě nevypsaly výběrové řízení na distributora.

Tento text pro vás načetl robotický hlas. Pokud najdete chybu ve výslovnosti, dejte nám prosím vědět. Audioverze článků můžete poslouchat v rámci klubového předplatného. Plné znění audioverzí článků je dostupné pouze pro předplatitele Klubu N. Upgradujte své předplatné. Plné znění audioverzí článků je dostupné pouze pro předplatitele Klubu N. Předplaťte si ho také.

V Německu mezitím vzniklo na 400 očkovacích center. Národní vakcinační strategii má spolková republika už od konce října. Hosty páteční epizody jsou redaktorka pro zdravotnictví Iva Bezděková a zahraniční zpravodaj v Berlíně Pavel Polák.

Nové epizody Studia N najdete každý všední den odpoledne na našem webu a v podcastových aplikacích Spotify, Apple Podcasts, Google PodcastsPodbean.

Pokud máte připomínku nebo jste našli chybu, napište na editori@denikn.cz.

Covid-19

Německo

Studio N

Zdravotnictví

Česko, Podcast Studio N, Svět

V tomto okamžiku nejčtenější