Deník N – rozumět lépe světu

Deník N

„Neodpovím. To je novinářský dotaz, nebo nějaká legrace?“ Ptali jsme se Hradu na Zemanův program

Foto: Ludvík Hradilek, Deník N
Foto: Ludvík Hradilek, Deník N

Redakce Deníku N zveřejňuje celý nezkrácený rozhovor s Vítem Novákem z tiskového odboru Kanceláře prezidenta republiky. Deník N se snažil získat odpovědi na dotaz, jaký byl pondělní program prezidenta republiky – a proč se Miloš Zeman nemohl setkat s tehdy ještě kandidátem na ministra zdravotnictví Janem Blatným. Kromě toho chtěla redakce, tak jak je zvykem, získat embargovaný seznam vyznamenaných na 28. října. Ten Pražský hrad každoročně médiím poskytuje v předstihu s podmínkou, že jej neuveřejní dříve.

Pane Nováku, mám prosbu. Včera jsem vám posílala dotaz, respektive dva dotazy. Jak to vypadá s odpovědí, prosím?

No, až vám nějakou odpověď budu chtít zaslat, tak vám ji určitě zašlu.

A jak to s ní tedy vypadá, s tou odpovědí?

Nijak. Asi vám odpovídat na to nebudu. Zeptejte se kdyžtak pana ředitele Jiřího Ovčáčka. To jsou dotazy, které řeší on, kontaktem dotazu.

On je v kopii.

Aha, tak proč mi voláte?

Protože pracujete v tiskovém odboru Kanceláře prezidenta republiky.

Aha. A bude-li vám chtít někdo odpovědět

Dobří přátelé vám sdílejí kvalitní informace

ladislav@... vám daruje následující článek Deníku N, který je jinak za platební bránou. Přečtete si ho zdarma jen po zadání vašeho e-mailu, který slouží jako ochrana před šířením našeho obsahu bez kontroly. Váš e-mail bude použit pouze pro odemčení článku a nabídku zvýhodněného předplatného. Pokud ji ani po měsíci nevyužijete, smažeme ho z databáze. Možnost odemykat placené články Deníku N mají všichni členové Klubu N.

Můžete také .

Česko

V tomto okamžiku nejčtenější