Deník N – rozumět lépe světu

Deník N

Web pro Zemanovu kampaň obsadil podezřelý e-shop s dámským prádlem. „Jsem v šoku,“ říká majitelka domény

Reprofoto: Deník N
Reprofoto: Deník N

Dříve byly na internetových stránkách zemanznovu.cz vypsané důvody, proč by lidé měli volit na Hrad i podruhé Miloše Zemana. Teď se zde nabízejí dámské kalhotky nebo šaty s obrovským bílým pávem. Bývalý „prezidentský“ web nejspíš obsadil falešný e-shop.

Stránky zemanznovu.cz vznikly v roce 2017, který předcházel prezidentským volbám. Sloužily k mobilizaci lidí a získání potřebných 50 tisíc voličů pro registraci Miloše Zemana coby kandidáta. A samozřejmě i jako jeho podpora v kampani.

Zemanovi stoupenci už ale stránky nespravují. Aktuálně je na nich nabízené oblečení všeho druhu od kabátů přes těhotenské legíny po spodní prádlo. V nabídce jsou například černé minišaty s vyobrazením bílého páva, které jsou podobné outfitu zpěvačky Katy Perry. Stránky na ně lákají „se slevou“ za necelých tisíc korun, na polském webu allegro.pl však stojí pouze 350 korun. Snímky jsou přitom totožné.

Redakce Deníku N se pokusila objednat si z webu pyžamo. Portál ale chtěl platbu předem a zboží nebylo možné získat na dobírku.

Stránky si podle registru domén zakoupila letos 16. června Kristýna

Tento článek je exkluzivním obsahem pro předplatitele Deníku N.

Česko

V tomto okamžiku nejčtenější