Deník N – rozumět lépe světu

Deník N

Studio N: Jak selhává chytrá karanténa. Nakaženého trasovali až po dotazech Deníku N

Studio N je zpravodajsko-publicistický podcast Deníku N. Aktuální témata, původní zprávy, komentáře. Moderuje Filip Titlbach.
Studio N je zpravodajsko-publicistický podcast Deníku N. Aktuální témata, původní zprávy, komentáře. Moderuje Filip Titlbach.

„Nedá se nikam dovolat, nemám žádné informace a nikdo se v mém případě nestará o to, aby se šíření koronaviru zabránilo,“ říká Jakub z Prahy, který se minulou středu dozvěděl, že je nakažený. Pět dnů ho nikdo z hygieny nekontaktoval, aby vytipoval lidi, na které mohl virus přenést. Na pražskou stanici se nemohl dovolat a v místě trvalého bydliště mu řekli, že je zajímají pouze kontakty v Moravskoslezském kraji.

Situace se změnila až po dotazech Deníku N. „Veřejně si lžeme, že něco funguje, ale situace je jiná,“ tvrdí Jakub. Poslechněte si jeho příběh v nové epizodě podcastu. Reportérka Barbora Janáková přidává reakce institucí, které jsme s jeho zážitkem konfrontovali.

Nové epizody Studia N najdete každý všední den odpoledne na našem webu a v podcastových aplikacích Spotify, Apple Podcasts, Google PodcastsPodbean.

Pokud máte připomínku nebo jste našli chybu, napište na editori@denikn.cz.

Covid-19

Studio N

Nezařazené, Podcast Studio N

V tomto okamžiku nejčtenější