Deník N – rozumět lépe světu

Deník N

Studio N: Kdo je tady zkorumpovaný parazit

Studio N je zpravodajsko-publicistický podcast Deníku N. Aktuální témata, původní zprávy, komentáře. Moderuje Filip Titlbach.
Studio N je zpravodajsko-publicistický podcast Deníku N. Aktuální témata, původní zprávy, komentáře. Moderuje Filip Titlbach.

Pavla Němcová v pátek krátce po půlnoci napsala českému premiérovi e-mail, ve kterém apeluje na vyřešení jeho problému se střetem zájmů. V sobotu jí z premiérova e-mailu přišla odpověď.

„Pokud považujete za normální, že nám pomatená německá poslankyně Hohlmeier diktuje, co máme v České republice dělat, tak mě to mrzí. Doporučuju si o ní něco přečíst – zkorumpovaný parazit, který se živí politikou. Na ty lži zbytečné evropské instituce, která nás stojí ročně 55 miliard a je plná líných parazitů a zelených fanatiků, kteří ohrožují náš průmysl, je zbytečné reagovat.“

Andreje Babiše i členy jeho PR týmu jsme několikrát požádali o reakci. Nikdo dodnes neodpověděl. Jaký je dnes vztah Andreje Babiše k Evropské unii? Téma pro komentátora Honzu Moláčka.

Studio N najdete každý všední den na našem webu a v podcastových aplikacích Spotify, Apple Podcasts, Google PodcastsPodbean. Rozjezd podcastu podpořil grantem Nadační fond nezávislé žurnalistiky.

Pokud máte připomínku nebo jste našli chybu, napište na editori@denikn.cz.

Studio N

Podcast Studio N

V tomto okamžiku nejčtenější