Deník N – rozumět lépe světu

Deník N

Zemana má na TV Barrandov nahradit Soukupův boj o Hrad. Získali jsme scénář

Jaromíru Soukupovi hrozí, že přijde o své nemovitosti. Foto: Repro Deník N
Jaromíru Soukupovi hrozí, že přijde o své nemovitosti. Foto: Repro Deník N

Zrušené rozhovory s prezidentem Milošem Zemanem měl na TV Barrandov nahradit nový seriál s názvem Je to kampaň! Redakce Deníku N získala scénář osmi připravovaných dílů. V hlavní roli má opět vystupovat majitel televize Jaromír Soukup, a to jako kandidát na prezidenta. Tvůrci konceptu kladou důraz především na to, jaké bude mít Soukupova postava vyznění.

TV Barrandov ještě tento týden v programu uváděla, že příští čtvrtek po osmé hodině začne vysílat „nový seriál o lidech, kteří chtějí něco změnit“. Soukup zároveň na Twitteru napsal, že prostor po zrušeném Týdnu s prezidentem nahradí pořady cílené na mladší diváky.

Koncem tohoto týdne ovšem seriál Je to kampaň! z programů zmizel. „Když vidíme, jak mimořádně úspěšná je televize Prima se seriálem Slunečná, který mimo jiné poráží i Ordinaci v růžové zahradě, rozhodli jsme se náš seriál pozdržet,“ sdělila Deníku N tisková mluvčí TV Barrandov Michaela Opálková s tím, že nasazovat proti takto silné konkurenci premiérové díly by z ekonomického hlediska nedávalo smysl.

Pořad se ale dál připravuje. „Nemáme nic předtočeno, jsme ve fázi příprav a pilování scénáře,“ doplnila mluvčí. Jakékoli další informace prozradit nechtěla. „Vše, co jsme chtěli říct, jsme řekli. Až spustíme seriál, dáme k tomu tiskovou zprávu a tam se všechno dozvíte,“ dodala mluvčí. Neodpověděla tak ani na otázku, kolik má mít nový seriál dílů.

Soukup ani výkonný ředitel vydavatelství Empresa Media Daniel Köppl na otázky Deníku N ohledně chystaného pořadu do vydání textu neodpověděli.

Deník N ale z TV Barrandov získal kompletní synopsi chystaného pořadu, tedy jakýsi nástin scénáře. Z dokumentu vyplývá, že seriál, který má mít zatím osm dílů, bude pojednávat o kandidatuře majitele televize Soukupa na prezidentský post. „Je na čase, aby se Miloš Zeman

Tento článek je exkluzivním obsahem pro předplatitele Deníku N.

Jaromír Soukup

Česko

V tomto okamžiku nejčtenější