Deník N – rozumět lépe světu

Deník N

Letní předplatné Deníku N, podcasty a 11 000 předplatitelů

Čtení na léto - Každý z našich předplatitelů může nyní darovat jedno předplatné Deníku N, které bude platit do 31. 8. 2019
Čtení na léto – Každý z našich předplatitelů může nyní darovat jedno předplatné Deníku N, které bude platit do 31. 8. 2019

Dnes je to přesně rok, co jsme poprvé dali vědět, že chystáme nový deník. Stalo se vloni 25. června 2018, shodou okolností přesně pět let poté, co Andrej Babiš koupil vydavatelství Mafra. Dnes jsme zároveň překročili hranici 11 000 předplatitelů.

Přesně před rokem jsme poprvé oznámili, že chystáme spuštění nového deníku. V tu chvíli jsme měli potvrzenou sotva čtvrtinu členů redakce a před sebou horké léto s hledáním dalších kolegů, budováním webu, hledáním kanceláří a s přípravou crowdfundingu. Vlastně jen zhruba jsme tušili, co nás čeká.

První verze tehdejšího plánu v kolonce „počet předplatitelů – červen 2019“ obsahovala číslo 5 083. Většina expertů to považovala za nesmyslně optimistický odhad. Realita? Právě k dnešnímu dni jsme překročili hranici 11 000 předplatitelů. Váš neuvěřitelný zájem, trvalá podpora i čtenářské ohlasy nás nesmírně těší, povzbuzují a ujišťují, že jsme na správné cestě. Velice Vám za to děkujeme.

Jako poděkování jsme připravili speciální akci pro všechny předplatitele – stávající i ty nové. Pokud chcete, aby společně s Vámi mohl využít předplatné Deníku N někdo jiný, máte teď jedinečnou možnost. Ode dneška až do 31. 8. najdou všichni předplatitelé v hlavní stránce nastavení svého účtu „čtení na léto“, které umožní zaslat odkaz k vygenerování jednoho online předplatného jednomu člověku na celé léto zcela zdarma a bez závazků. Můžete tak učinit kdykoliv do konce prázdnin a obdarovaný bude mít bezplatný přístup k celému obsahu Deníku N až do 31. srpna 2019. A může tak učinit i ten, kdo si do té doby teprve zařídí své nové předplatné.

Chci darovat prázdninové předplatné Deníku N

Je jen na Vás, koho si vyberete, někoho z rodiny, přátel, nebo jestli uděláte radost třeba náhodnému kolemjdoucímu sdílením darovacího odkazu na sociálních sítích. Tu možnost ale můžete využít jenom jednou, proto zvažte, komu to udělá největší radost.

Máme pro Vás ještě jednu novinku – po prázdninách začínáme také s pravidelnými podcasty Deníku N, o které jste si psali nejčastěji. Budou k dispozici každý všední den, provedou Vás nejdůležitějšími událostmi a v uchu nechají zaznít to nejzajímavější z aktuálního dění a obsahu Deníku N. A abychom Vám podcasty nabídli ve skutečně atraktivní podobě, povolali jsme do služby hvězdu Radia Wave a Českého rozhlasu Filipa Titlbacha. Že se těšíte už teď? 🙂

Při té příležitosti bychom chtěli veřejně poděkovat za podporu Nadačnímu fondu nezávislé žurnalistiky, který rozjezd našich podcastů podpořil. Fond přispěje také na náš velký projekt Tváře normalizace, s nímž se od léta začneme připravovat na 30. výročí sametové revoluce. A už teď můžeme slíbit, že to bude mimořádně zajímavé čtení.

Protože nadchází čas dovolených, tak připomínáme, že si své oblíbené noviny můžete nechat posílat třeba na chatu, nebo naopak zasílání na nějakou dobu přerušit. Stačí s předstihem kontaktovat náš helpdesk na info@denikn.cz. Poradíme a zařídíme vše tak, jak to budete potřebovat.

Chystáme toho mnohem víc, ale vše prozradíme, až přijde ten správný čas. Do té doby Vám jménem celé redakce přeji krásné léto a hodně času na čtení.

Ján Simkanič
ředitel vydavatelství

Pokud máte připomínku nebo jste našli chybu, napište na editori@denikn.cz.

Výsledky Deníku N

Nezařazené

V tomto okamžiku nejčtenější