Deník N – rozumět lépe světu

Deník N

Anketa s dvacítkou festivalových tipů: kam v červnu míří za hudbou Annabelle, Thom Artway a další čeští hudebníci?

Kotel fanoušků na Rock for People. Foto: Rock for People
Kotel fanoušků na Rock for People. Foto: Rock for People

Festivalová sezona začíná, už v červnu proběhnou velké festivaly Rock For People a Metronome a nespočet menších hudebních akcí. Které z nich doporučují čeští hudebníci? Přečtěte si jejich tipy v naší anketě.

Vydejte se v červnu ve stopách tuzemských umělců. Devatenáct hudebníků se podělilo o své červnové hudební plány (a na začátku léta přineseme další tipy na celé prázdniny).

V našem přehledu najdete tipy z velkých pódií, na kterých se před desítkami tisíc návštěvníků vystřídají světoznámá jména světové hudební scény, až po intimní koncerty na zelené louce pro hrstku hudebních fajnšmekrů. Mezi zmiňovanými akcemi si vyberou milovníci všech žánrů a hudebníci se podělili i o tipy na hudební akce, kam se nejezdí za konkrétními jmény, ale za atmosférou.

Které akce byste si podle nich neměli nechat ujít?

Rock for People, 8.–11. června, Hradec Králové

(The 1975, Muse, Simple Plan, Billy Talent, Papa Roach, Palaye Royale)
Doporučuje zpěvačka Annabelle

Když jsem se dozvěděla, že jsem letos pozvaná, abych zahrála na Rock For People, začala jsem radostí skákat po místnosti. Tím spíš, že letošní line-up je bezkonkurenční! Mám to nejlepší z obou světů – můžu si tam zahrát svůj koncert a zároveň se podívat na umělce, jako jsou The 1975, Nothing But Thieves, zpěvačku Ashnikko nebo X Ambassadors.

Nebo na moji oblíbenkyni

Tento článek je exkluzivním obsahem pro předplatitele Deníku N.

Hudba

Kultura

V tomto okamžiku nejčtenější