Deník N – rozumět lépe světu

Deník N

Kdo je sakra Georgina? Ronaldova partnerka v reality show předvádí život v luxusu a fotbalistovo rodinné zázemí

Georgina Rodriguez. Foto: ČTK / AP / Chris Pizzello
Georgina Rodriguez. Foto: ČTK / AP / Chris Pizzello

Před několika dny na Netflixu vyšla druhá řada španělské reality show Jmenuji se Georgina, která divákům přibližuje pohádkový život partnerky portugalského fotbalisty Cristiana Ronalda. Diváci se dočkají pohledu do zákulisí příprav a cestování na luxusní dovolené a nakupování, ale skutečných momentů ze života je v celé show pomálu.

„Tento dokument má jedinečnou vlastnost, kterou jsem ještě nepoznal. Má pozitivně vykreslit postavu, o jejíž existenci jste vlastně dosud moc nevěděli. Po zhlédnutí jste ale zjistili, jak ji vlastně nenávidíte.“

Jeden z komentářů na české filmové databázi ČSFD výstižně shrnuje divácký dojem z reality show Jmenuji se Georgina. Netflix už dlouho publiku krom vybraných seriálových lahůdek servíruje i bulvární zábavu pro masy – a vedle nekonečných drastických krimisérií je Jmenuji se Georgina jejich typickým příkladem.

Proč vůbec sledovat šest dílů voyeurského výplachu ze světa instagramové celebrity? Můžete se kochat pohledem na nejluxusnější módu, superdrahé šperky, auta, domy připomínající paláce a pohoršovat se nad povrchností ženy, která žije po boku fotbalové legendy.

Velmi fancy verze Výměny manželek. Víte, že to není kdovíjak hodnotná a hluboká zábava, že je to tak trochu nahrané, že se nic chytrého nedozvíte, ale stejně se ze zvědavosti občas kouknete. Nikomu se tím ale moc chlubit nebudete. Georginina show je dokonalá guilty pleasure.

Gio a její šatna

Zatímco první řada reality show Jmenuji se Georgina se zaměřovala na seznámení a vztah slavného fotbalisty a prodavačky v obchodě Gucci, druhá řada je jen o Georgině Rodríguez – podnikatelce, modelce, vlivné influencerce a matce.

Samotný Ronaldo se v show prakticky neobjevuje, na kameru nemluví, pouze jednou své partnerce zazpívá, a vyzná jí tak lásku. Diváci, kteří se těšili na to, že uvidí fotbalistu v jeho domácím prostředí, tak budou zklamáni.

Šestidílná série nabízí především ukázku luxusního života plného cestování v soukromém tryskáči, nákupů drahého oblečení a šperků, účasti na vybraných společenských akcích. Show v tom směru nic příliš zajímavého nepřináší, jedná se jen o přehlídku toho nejpřepychovějšího, co si lze představit.

Gio, jak Georginu oslovují, ukazuje i svou šatnu, ve které má sbírku kabelek Birkin, jejichž nákup nestojí jen desetitisíce dolarů, ale i čekání, zda vám je jejich výrobce Hermès nabídne.

Opravdovější okamžiky ze života přináší epizoda, která se věnuje sdílení tragického

Tento článek je exkluzivním obsahem pro předplatitele Deníku N.

Fotbal

Televize

Kultura, Sport

V tomto okamžiku nejčtenější