Deník N – rozumět lépe světu

Deník N

Zlatá labuť vyplouvá na Nově do neznámých vod. Porazí seriál z období protektorátu konkurenci?

Zlatá labuť. Foto: Nova
Zlatá labuť. Foto: Nova

Nova poprvé produkuje historický seriál. Zlatá labuť od čtvrtka zavede diváky do prvorepublikového obchodního domu na prahu druhé světové války. Láká na atraktivní herecké obsazení včetně nejtalentovanějších mladých hereckých tváří. Bude to stačit na porážku konkurence?

Zlatá labuť je co do rozsahu nástupcem přechozích dlouhodobých seriálů televize Nova, jako byla Ordinace v růžové zahradě. Prozatím není určen počet dílů a v ateliérech společnosti Dramedy v pražských Kbelích, kde seriál vzniká, se na obří ploše více než 2500 metrů čtverečních natáčejí další a další díly.

Seriál se bude vysílat o čtvrtečních večerech, s kterými se Nově v poslední době příliš nedařilo proti primáckému seriálu ZOO. Teď se pokusí ztracené pozice dobýt zpět s novým seriálem, který je pravděpodobně nevětší nováckou seriálovou novinkou tohoto roku.

Šťastnou cestu

Od Novy je poměrně odvážným krokem vydat se v novém seriálu do historie, konkrétně do období druhé světové války. Zlatá labuť je nutně finančně náročnější než seriál ze současnosti, tím spíše, že

Tento článek je exkluzivním obsahem pro předplatitele Deníku N.

Seriály

Televize

Kultura

V tomto okamžiku nejčtenější