Deník N – rozumět lépe světu

Deník N

Jakou nestydatostí Zeman ještě překvapí? Možná zpucuje vládu, že mu nenavrhla, aby povýšil Koudelku na generála

Zemanovo volání po zrušení bezpečnostních kontrol na Hradě dokonale naplňuje význam slov chucpe a pokrytectví. Foto: ČTK
Zemanovo volání po zrušení bezpečnostních kontrol na Hradě dokonale naplňuje význam slov chucpe a pokrytectví. Foto: ČTK

Glosa Lukáše Prchala: Prezident Miloš Zeman prokazuje, že realita je něco, co se děje daleko od něj. A je jedno, jestli to dělá úmyslně, nebo ne. On a jeho okolí mají pocit, že český národ je složený z troubů a pitomců. Dokazuje to jeho poslední písemná žádost o zrušení bezpečnostních kontrol na Hradě.

Zeman ve středu v pozdních hodinách zveřejnil otevřený dopis ministru vnitra Vítu Rakušanovi, v němž požaduje, aby ministr zrušil nebo zmírnil bezpečnostní kontroly návštěvníků Hradu.

Přesuňme se nyní do alternativní reality prezidenta Miloše Zemana a jeho nejbližších: „Současnou situaci, kdy jsou návštěvníci nuceni podstupovat prohlídky, i když se jdou třeba jen projít do Královské zahrady nebo Jeleního příkopu, nepovažuji za správnou,“ napsal prezident.

Směšnost jeho žádosti ale postupně

Tento článek je exkluzivním obsahem pro předplatitele Deníku N.

Glosa

Miloš Zeman

Komentáře

V tomto okamžiku nejčtenější